Vi er i dag 3 stykker ved klinikken med litt ulike fag og interesseområder. I bunnen er vi helsepersonell som fysioterapeuter, men innenfor dette fagområdet utspiller det seg en stor variasjon av emner vi er gode på. Dette er til din fordel, da du kan nyte godt av et mangfold av tjenester inne helsefaget. Vi spiller på alt fra det somatiske rundt muskel-og skjelettplager til konsultasjoner rundt livsstilsendringer og den mentale prosessen!

Dette utgjør vårt lille team som jobber tett sammen; en kort liten CV følger her

Marianne Bøe ble utdannet fysioterapeut ved Hanzehogeschool van Groningen i Nederland 1999-2003. I 2010 var hun ferdig utdannet osteopat. Marianne har sitt spesialfelt innenfor kvinnehelse og jobber med gravide, plager etter fødsel og annet innen kvinnehelse. Hun jobber også med aktiv rehabilitering i grupper og holder jevnlige kurs i medisinsk yoga for kvinner og gravidyoga.

Kontakt: 92216628 marianne@grenlandfysioterapi.no

Eivind Aron Kongsvold ble utdannet fysioterapeut ved Saxion University of Applied Sciences i Enschede, Nederland, 2010-2014. Videreutdannet innen muskel- og skjelettsystemet med spesialkompetanse i klinisk ortopedisk fysioterapi. Interesseområder er diagnostikk, forebygging og behandling av bevegelsesapparatet, samt idrettsfysioterapi. Tilbyr oppfølging individuelt på klinikken, i hjemmet, ved treningsgrupper, til idrettslag og gjennom forsikringsordninger.

Kontakt: Eivind Aron Kongsvold 93049486 kongsvold.fysioterapi@gmail.com

Pål Thoresen ble utdannet fysioterapeut ved høgskolen i Oslo 1995-1999. Han er Mensendieck utdannet fysioterapeut med spesialfelt innen slyngebehandling for nakke, såkalt Neurac behandlingsmetode. I tillegg jobber Pål blant annet med forebyggende helsearbeid og helsefremmende trening ute i bedrift, gruppetrening i sal og individuell oppfølgning. Han tar også oppdrag som foredragsholder innen mentaltrening og motivasjon!

Kontakt: 95279851 pal@grenlandfysioterapi.no

Dette er oss du kommer til Et bra trespann!